Bilforsikring

Bilforsikring

 

Nogle forsikringsselskaber tilbyder forskellige tillægsydelser hvis man som kunde tegne adskillige, eller måske endda alle ens forsikringer hos Dem. Det kan blandet andet betyde at de forskellige bilforsikringer bliver en anelser billigere, eller de generelle kunde fordele bliver bedre.

I forbindelse med en bil forsikring, kunne det bl.a. betyde, at man får gratis vejhjælp med i pakken når man er ’elite’ kun hos forsikringsselskabet. Således bevæger den moderne forretningsudvikling for forsikringsselskaber sig i retning mod traditionelle produkt virksomheder når det kommer til kundepleje.

Der findes således ’medlemstilbud’, ’trin avancement’, ’præmietrin’ og andre forhold som gør at jo mere man er tilknyttet selskabet jo flere kundefordele vil man opleve i forhold til sin bilforsikring. Men derudover findes der også kunde fordele ved at undgå skader, ulykker etc.

Eksempelvis beskriver Tryg på deres hjemmeside, at man kan komme højere og højere op på et såkaldt præmietrin i forbindelse med deres bil forsikring, hvis man vel og mærke er i stand til at undgå skader på bilen. Men i modsætning til så mange andre forsikringsselskaber, så ryger man ikke ned at trinstigen hvis man kommer ud for en skade eller en ulykke.

Hos Tryg oplever man således at man bliver stående ens nuværende præmietrin i året efter skaden. Dvs. at ens bilforsikring ikke bliver dyrere hvis uheldet alligevel skulle være ude.

Dette er bestemt ikke en selvfølge indenfor forsikringsverdenen, hvor man normalt kun oplever at blive degraderet når man forvolder en skade på bilen.

Summa summarum er at du uanset om du har en Skoda, en Toyota eller en Mercedes vil du kunne finde en god og billig bilforsikring der passer til dig og din risikoprofil.